Crew

Crew is de oplossing voor wie wil varen en geen boot heeft en voor wie een boot heeft maar geen bemanning.

Crew is de nieuwe naam voor de bemanningsbeurs die schippers, kapiteins en vlooteigenaars samenbrengt met een stoere talentvolle bemanning (m/v).

Varen is leuker in gezelschap

Filter

Voeg een nieuw zoekertje toe

Ik zou graag meevaren

Bruno en Hilde Denys Bonnier

Wij zijn een koppel (50 j.) die graag gaat zeilen. Wij volgende reeds heel wat praktijk cursussen bij Altair, Vlaamse vaarschool en Vaarschool. We beschikken over een marifoon brevet, algemeen vaarbewijs en brevet van Yachtman. Binnen de Vlaamse vaarschool behaalden we het niveau van Kustvaart 2. Onder de RYA normen behaalden we beiden het brevet van DAY Skipper. We hebben dus heel wat kennis en oefening. We beschikken alleen niet over een eigen boot. Ben je op zoek naar twee enthousiaste bemanningsleden voor jou trip, daguitstap, verplaatsing van boot, teambuilding, .... dan kan je ons steeds contacteren.
E-mail
bruno.denys@outlook.com
Telefoon
0476546174

Ik zou graag meevaren

Bart Van leeuw

Op mijn 18 heb ik het zeilen wat geleerd door op 850feeling de Noordzee te doorkruisen… ik wil dit graag opnieuw opnemen …
E-mail
vanleeuwbart@gmail.com
Telefoon
0497610832

Ik zoek bemanning

Arno Van den Eede

Ik ben een 25-jarige jongen uit Leuven die in zijn jeugd veel gezeild heeft, en deze sport graag zou willen verder zetten.
Daarom ben ik op zoek naar iemand om samen met mij doorheen het jaar te gaan zeilen met 470
E-mail
arno_vde@hotmail.com
Telefoon
0497849811

Ik zoek bemanning

Evelyne Wullus

We zijn een groep van 4 vrienden die elke zomer in september ergens in het Middellandse-Zeegebied een weekje gaan zeilen. Onze 5de deelnemer, onze kapitein, moet jammer genoeg afhaken omwille van privé-omstandigheden. We zijn dus op zoek naar iemand met de nodige vaarbewijzen die zin heeft om volgend jaar bij onze toffe & actieve groep aan te sluiten en meer ervaring op te doen of gewoon om mee te genieten van het varen.
Neem gerust contact met me op als je meer info wenst.
E-mail
evelyne.wullus@proximus.com
Telefoon
+32477335014

Ik zou graag meevaren

Ward Hermans

Wij, mijn vrouw Chantal (verpleegster) en ik (bouwkundig ingenieur) zouden onze vroegere kennis van zielen terug willen vanonder het stof halen door een tijdje mee ervaren schippers mee te varen.
E-mail
ward.hermans.fr@gmail.com
Telefoon
0032468161140

Ik zoek bemanning

Luk Debruyne

Bemanning voor dagtochten en langere reizen zeer welkom. Graag enige ervaring maar inzet is het voornaamste.
Heb zelf ongeveer 15.000 mijlen achter de rug. De boot is een oudere Kalik33 met basiscomfort. Een snelle en comfortabele zeiler.
E-mail
lukdebruyne@telenet.be
Telefoon
0478376844
Vraag hier jouw gratis lessen aan over het algemeen stuurbrevet