Online de theorie voor vaarbewijs behalen op eigen tempo!

Ik wil gratis toegang tot de videocursus!
 

Videocursus algemeen stuurbrevet

De benaming van het vaarbewijs  in België is het beperkt en algemeen stuurbrevet, in de volksmond: het vaarbewijs. Om deze te bekomen moet je o.a. slagen voor een theoretisch examen. Deze online lessen bereiden je voor op beide stuurbrevetten examens! Je krijgt een volledige, up to date cursus op een aparte leeromgeving  die jou perfect door alle leerstof loodst! De cursus is op elk moment raadpleegbaar en kan onbeperkt herbekeken worden, zowel op laptop, smartphone als tablet. Jouw vaarbewijs behalen was nog nooit zo toegankelijk! De cursus excelleert in combinatie met het gebruik van het handboek Leidraad voor de Yachtman.
 

Een kijkje in de leeromgeving:

gratis online vaarbewijs halen

Opbouw cursus parallel met het handboek Leidraad voor de Yachtman

Meer dan 45 jaar aan ervaring uit onze eigen vaarschool is samengevloeid in deze cursus. Deze enorme ervaring willen we nu met u delen! De cursus is opgebouwd volgens ons gerenommeerd boek Leidraad voor de Yachtman. Dit boek is ondertussen meer dan 6000x verkocht en leidde al tot veel competente zeebonken en geslaagde examens. Alle leerstof staat in onze videocurus onderverdeeld per thema waarvoor per thema verschillende video's zijn opgenomen. Zo kan je alles hap klaar instuderen en kan je jouw vooruitgang van de leerstof ook zien.
 

Interactie/vragen stellen via forum

Naast de leeromgeving is er ook ruimte om zelf vragen te stellen en om vragen te beantwoorden van andere cursisten in het forum. Je kan daar ook examenvragen terugvinden en jouw examenvragen zelf delen. Zo help je jouw medecursist verder vooruit!
 

Voorbeeldles over AIS 

Bekijk hieronder een les over AIS uit onze cursus algemeen stuurbrevet. Zo zie je wat hoe de lessen gegeven worden.

Deze personen gingen je voor:

Dag Jens, Ik poog om tijd te vinden om de verschillende video’s (introlessen) te bekijken. Deze die ik al  bekeken heb (vaartuig + deel 1 navigatie) zijn zeer interessant en goed opgemaakt. Vr grt, Herwig L."

 Dag Jens! Yep, cursus goed ontvangen! Komt juist van pas, herstellende van ziekte. Iets anders dan de zoveelste netflix reeks… Net de eerste aflevering bekeken, ziet er heel goed uit. Ga ze toch een paar maal herhalen om het goed op te nemen. Heel erg bedankt! De goesting wordt groter en groter! Erwin V.D.

Beste Jens, Ik heb deze online lessen aangekocht, gevolgd en ben geslaagd met glans in de examens beperkt en algemeen stuurbrevet.  Ik had het eerder moeten laten weten. Groeten, Luc G. "

Prijs videocursus: 100€ !

Je hebt daarbovenop ook de kans om het handboek leidraad voor de yachtman erbij aan te schaffen voor de voordeelprijs van 35€ ipv 55€ in de boekenhandel!

  • Onbeperkte toegang, lifetime 
  • Studeer wanneer je zelf wilt
  • Perfecte voorbereiding op het examen algemeen en beperkt stuurbrevet
  • Goedkoper dan fysieke lessen volgen in groep

Gratis deze online opleiding uitproberen

Nog niet overtuigd? Probeer gratis de online cursus voor het algemeen stuurbrevet en krijg 8 gratis lessen

Ik wil gratis toegang tot de videocursus!
 

 

FAQ: Vaak gestelde vragen

FAQ 1: Wanneer en hoe lang kan ik de cursus raadplegen?

De cursus is  24/7 (elke dag) onbeperkt raadpleegbaar. Er zijn geen vaste dagen of uren waar je jezelf moet inloggen. Dit kies je volledig zelf. De lessen kan je onbeperkt herbekijken. Je hebt ook toegang tot de cursus tot dat de website verdwijnt. De huidige websitelicentie loopt tot oktober 2022 en wordt daarna alvast zeker terug verlengd tot oktober 2023.

 FAQ 2: Wanneer worden mijn vragen beantwoord in de community?

We streven ernaar om de vragen zo snel te beantwoorden, binnen een termijn van max. 2 werkdagen. Vergeef ons als we een vraag uit het oog verloren hebben.

FAQ 3: Kan ik de cursus raadplegen op mijn tablet of smartphone?

Als jouw apparaat de app HUDDLE kan downloaden (ter info: dit kan op alle tablets en smartphones via de app store), kan je de cursus bekijken via die app.

FAQ 4: Is er 100% slaagkans via deze cursus?

Zoals bij alle andere cursussen kunnen wij jou voor 100% voorbereiden voor het examen maar een 100% slaaggarantie is er niet. De kans op slagen hangt vooral af van jouw aandacht tijdens de lessen en jouw studeertijd

  • Onbeperkte toegang, lifetime 
  • Studeer wanneer je zelf wilt
  • Perfecte voorbereiding op het examen algemeen en beperkt stuurbrevet
  • Goedkoper dan fysieke lessen volgen in groep