Videocursus Algemeen stuurbrevet
Theorie

Videocursus Algemeen stuurbrevet

Zelfstandig het vaarbewijs (beperkt en algemeen stuurbrevet) behalen via zelfstudie. De lessen zijn op elke moment beschikbaar en kunnen onbeperkt herbekeken worden. Probeer gratis 8 lessen.

Zelfstandig jouw algemeen stuurbrevet behalen op eigen tempo!

Videocursus algemeen stuurbrevet

Een volledige cursus op een aparte leeromgeving  die jou perfect voorbereid op het examen beperkt en algemeen stuurbrevet!De cursus is 24/7 raadpleegbaar en kan meermaals herbekeken worden. De cursus excelleert in combinatie met het gebruik van het handboek Leidraad voor de Yachtman, die je aan de voordeelprijs van 35€ (ipv 55€) erbij kan aanschaffen!
 

Opbouw cursus

De cursus volgt dezelfde opbouw en structuur van ons handboek Leidraad voor de Yachtman. Per thema zijn er verschillende video's die je de nodige kennis bijbrengen.

 

Heb je vragen? Die kan je stellen in het aangekoppelde forum. Daarvind je ook examenvragen terug van jouw studiegenoten.

Onze beloftes

  • Onbeperkte toegang, lifetime
  • Studeer wanneer je zelf wilt
  • Perfecte voorbereiding op het examen
  • Jaren ervaring gebundeld in een 40tal gestructureerde video's
  • Stel uw vragen in het forum
  • Perfect in combinatie met het handboek Leidraad voor de yachtman

Ik wil eerst eens testen vooraleer te kopen:

Dag Jens, Ik poog om tijd te vinden om de verschillende video’s (introlessen) te bekijken. Deze die ik al  bekeken heb (vaartuig + deel 1 navigatie) zijn zeer interessant en goed opgemaakt. Vr grt, Herwig L.